Citit, admirat

?!?!?!.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????

Fostul preşedinte Ion Iliescu a declarat sâmbătă că protestele din ultimele zile îl au drept cauză pe Klaus Iohannis, care ”a incitat strada şi a provocat această anarhie”.

”Este efectul incitării pe care a făcut-o preşedintele ţării, care în loc să joace rolul de moderator şi om al dialogului, a incitat strada şi a provocat această anarhie la care asistăm cu toţii. Este răspunderea totală a preşedintelui Iohannis şi va trebui să dea socoteală ţării pentru părăsirea rolului care îi revine prin Constituţie – să fie moderator, nu incitator”, a spus pentru Mediafax Ion Iliescu.

„Fapte alternative”: NU i-a chemat pe mineri acest om de stat plin de moderatie. Un domn cu adevarat democrat. Minerii din Valea Jiului NU au venit multi-multi laolalta, cu unelte contondente, sa faca „ordine” la Bucuresti. NU au venit, pur si simplu. NU au batut, NU au facut rau nimanui. De vreme ce NU au venit. Iar daca au venit, NU i-a chemat în acel iunie seful statului, modest moderator. Si NU i-a trimis tot el acasa, cu multumiri tovarasesti. Ca un simpatic om al dialogului ce era, NU UN INCITATOR.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s