Se sparie gândul

Citesc, cu sentimente pe care prietenii mei le pot ghici, revelatii precum urmatoarea:

„Miscãrile de populatie evreiesti sunt împinse spre România dupã un plan bine stabilit.”

Nu mai spune, eu credeam ca se pleaca in sens invers. Sau e vorba de veneticii musulmani, iudei deghizati…?

„Probabil, marele stat iudaic urmãreste crearea unei noi Palestine, pe o portiune de pãmânt care pleacã de la Marea Balticã, cuprinde o parte din Polonia si din Cehoslovacia, jumãtate din România pânã la Marea Neagrã, de unde uşor ar putea avea legãturã pe apã cu cealaltã Pale stinã.”

Foarte probabil. Atentie, autohtoni pur sânge, moralmente imaculati, nevinovati ca mieii, marele stat iudaic e pe cale sa va cotropeasca. Nu pe calea armelor, ci prin imoralitate, presa libera, multiculturalism, etc. A nu se uita Soros. Cum scrie mai departe:

„Cine este naivul care sã creadã cã mişcãrile de populatie ale maselor evreiesti se fac la voia întâmplãrii? Ei vin cu un plan, dar nu au curajul armelor, al înfruntãrii riscului, al sângelui vãrsat, ca mãcar acestea sã le creeze o bazã de drept pe acest pãmânt.” (Nu au curajul armelor, e chestia cea mai tare, revelatie, nu gluma… la polul opus acestor slabanogi care nu stiu sa tina o pusca-n mâna, „badea Constantin ocheste, înjurând pe mocaneste”. )

„De unde cunoastem aceste planuri? Le cunoastem sigur, trãgând concluziidin miscãrile adversarului. Orice comandant de trupã, urmãrind cu atentie actiunea adversarului, îsi dã seama de planurile pe care acesta le urmãreste. Este un lucru elementar. În toate rãzboaiele lumii a fost vreun conducãtor care a cunoscut planurile adversarului pentru cã ar fi asistat la facerea lor? Nu! Le-a cunoscut perfect din miscãrile adversarului sãu.

Pentru ca poporul român sã-si frângã orice putere de rezistentã, evreii vor aplica un plan unic si într-adevãr diabolic.”

Care plan? Întrebati-l pe  Traianel sau lupoaica ce-o tine-n brate. Dar nu pe domnisoara cu pisica, ce se hlizeste nepatriotic… sau pe dl ex-primar Oprescu, daca-i stiti noua adresa.

Mai sunt si alte poze pe internet, ajunge un google…

ca de ex: www.google.fr/search?q=statuie+traian+muzeu

Uitam sursa revelatiilor: www. nationalisti.ro, via: https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2015/01/21/poza-zilei-romania-2018-te-rugam-distribuie/, via facebook… HALAL.Résultat de recherche d'images pour "statuie traian muzeu"

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s