YES, „…what he did is wicked”

https://edition.cnn.com/2021/01/08/politics/josh-hawley/index.html?iid=ob_lockedrail_topeditorial

To Romanian-American evangelicals wishing their country a civil war in Psalms words.

Quote. https://armoniamagazineusa.com/2020/12/25/sua-cea-mai-mare-tentativa-de-lovitura-de-stat-din-istorie/

Datorită uriașei manipulări operată de mass-media și întreținută complice de politicieni vânduți Sistemului Globalist, cea mai mare parte a populației lumii nu este conștientă că în Statele Unite se urmărește acum îndepărtarea efectivă, cu orice preț, de la putere a lui Donald Trump. Presa corporatistă prezintă insidios lucrurile ca fiind deja împlinite, cu Joe Biden în calitate de nou „președinte ales”. În pofida dovezilor copleșitoare, prezentate public de echipa lui Donald Trump, ce arată că alegerile din 3 noiembrie au fost masiv fraudate, rețelele principale de informare ignoră aceste date sau, cel mult, le cataloghează batjocoritor ca fiind „exagerări” sau ridicole „teorii ale conspirației”.

„Credeți că atunci când Donald Trump s-a hotărât să candideze pentru preșidenție nu știa cu cine va avea de-a face? Dimpotrivă, exact acesta a fost motivul principal pentru care a intrat în politică! Încă din prima sa campanie electorală, din 2016, el a declarat că cea mai mare plagă a Americii este tocmai acest „Deep State” (în traducere aproximativă: statul adânc/ascuns/tenebros), despre care spunea că pune în grav pericol nu doar Statele Unite, ci lumea întreagă. El descria atunci această administrație paralelă și ascunsă, „Stabilimentul”, ca fiind

„o structură globală de putere”, ce are „interese speciale la nivel mondial”. O entitate de care „suntem controlați”, care este finanțată de „corporațiile financiare și mediatice” și care „fraudează sistemul”. [4]

El și-a asumat ca obiectiv fundamental să „sece mlaștina”, adică să epureze America de aceste structuri paralele, oculte, extrem de nocive.”

„Dincolo de a specula când, cum și dacă suntem de acord cu modul de acțiune al lui Trump și al alianței care îl sprijină, ceea ce putem face fiecare dintre noi este să înțelegem că dacă Trump nu ar câștiga, ar urma o perioadă extrem de întunecată pentru noi toți. Aici nu este vorba doar despre situația Statelor Unite, ci având în vedere că acolo este sediul principal al Ocultei Globale, este vorba despre ceea ce se va desfășura ulterior la nivel mondial. Mai mult decât a fi simpli spectatori, ar fi util să înțelegem de asemenea că puterea gândurilor și intențiilor noastre este o forță obiectivă, care poate în mod real să îi sprijine pe cei care sunt angrenați în confruntarea directă. Se poate spune că puterea colectivă a gândului, și mai ales a rugăciunii adresate către Dumnezeu, reprezintă mijlocul principal prin care putem înclina balanța în această încercare-bătălie de o imensă importanță. Pentru că de fapt acesta este un test al întregii umanități, desfășurat în mod fundamental pe domeniul spiritual. Este o bătălie între Lumina și Întunericul din fiecare dintre noi. Mass-media Sistemului caută sistematic să ne descurajeze, să ne suprime orice speranță, tocmai pentru că ocultiștii globaliști cunosc foarte exact care este imensul potențial al intențiilor și aspirațiilor benefice colective. Tocmai de aceea merită, este chiar acum momentul, să ne mobilizăm cât mai mulți și să participăm la această bătălie spirituală și să ne rugăm ca Binele și Adevărul să învingă.”

Sursa:  https://www.incorectpolitic.com

ETC.

Deci, rezum: DJT=Lumina ( de la Dumnezeu!). Intunericul = Mass Media, in primul rând, felurite personalitati care indraznesc sa-l critice pe acest DJT, si cei 80 de milioane de americani care au votat pentru altcineva. Bravo, oameni ai lui Dumnezeu! „Batalie spirituala”, ca cea din 6 ianuarie la Capitol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.